Bug Away TALPA RAUS (700 гр)

16.56лв.

В наличност

  • Код на продукта: model-806112

Bug Away TALPA RAUS (700 гр)

Talpa raus е органичен продукт с напълно растителен произход от пресовани белтъчини на рицинови семена. Не влияе на култури, тревни площи и растения. Ефективен е в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки. Освен, че прогонва земните насекоми и гризачи, той представлява висококаествен органичен азотен тор.

Talpa raus работи като освобождава в почвата миризма, неблагоприятна за зземните насекоми и гризачи. Създава обонятелна бариера, особено неблагоприятна за попови прасета, телени червеи, къртици, слепи кучета, полевки и полски мишки. Има бавно и постепенно освобождаване, действа в продължение на 80-90 дни. 

Прилага се, чрез равномерно поръсване по лехите с разсад, във и около дупките на гризачите. За по-голяма ефективност върху нанесеният препарат се полага минимален слой пръст. След всяко третиране е добре да се полее третирания участък и да се поддържа почвата влажна. 

Препоръчителни дози: първоначално 150-180 гр.( три пълни дозатора) на кв.м.; след това, на всеки 30-40 дни, поддържащо с 50-60 гр.(един пълен дозатор) на кв.м. Също поставете във всяка дупка или галерия 50-60 гр. от продукта. 

ВНИМАНИЕ: Препоръчваме да държите настрана деца и животни от третираните участъци поне за 4-5 дни от момента на прилагане на продукта. Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Избягвайте контакт с кожата и очите.