За нас

СИС Кеър ЕООД е иновативна фирма, чиято философия е основана на принципите на екологията.

Ние прилагаме комплекс от мерки и мероприятия, гарантиращи ефективност на обработките и безопасност на хората и техните любимци в обработените обекти. Това го постигаме, като използваме подход за управление на вредителите, чрез комбиниране на биологични, физични и химични средства, по начин, който свежда до минимум икономическия, здравословния и екологичния риск.

СИС Kеър ЕООД профилактира и унищожава всички видове инсекти (кърлежи, бълхи, мравки, мухи, оси, комари, хлебарки) , гризачи (плъхове, мишки) и други вредители в ресторанти, хотели, складове, битови сгради, обществени сгради, болници и др.

Препаратите, с които работим, са одобрени от МЗ, не миришат, не оставят петна по стените и мебелите, имат дълъг остатъчен ефект и са практически безвредни за хора и животни. Това ви гарантира една качествена и безоасна обработка, която няма да навреди на вас!

Висококвалифицираният персонал на СИС Кеър ЕООД ви гарантира, компетентна идентификация на вредителя и специфична борба, спрямо неговата етология (поведенчески навици при животните). Ние използваме селективни продукти и методи за изпълнение, което ни дава възможност да сведем до минимум риска от ДДД обработките. Ние работим с висококачествени продукти и техника на водещи компании, като BASF, BAYER, Syngenta, MESTO и други. Това са фирми доказали политиката си относно безопасността за нашето здраве. При спешност, мобилният екип е на ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата. Решения относно борба с вредители. ДДД - Услуги. Дезинфекция - унищожаване на болестотворни микроорганизми, Дезинсекция - унищожаване на насекоми и акари, Дератизация - унищожаване на гризачи.

* тел: 0888512397

* email: siscare@abv.bg

* skype: siscare.bg

* facebook.com/siscareltd


Информация относно фирмата PEST OFF - решения относно борбата с вредители.

Дезинфекция - унищожаване на болестотворни микроорганизми,

Дезинсекция - унищожаване на насекоми и акари,

Дератизация - унищожаване на гризачи.