SISCARE предлага професионални биоциди за специалисти ( ДДД специалисти, ветеринарни лекари, агрономи ) на топ цени! Отрови и препарати за справяне на проблеми с вредители. Професионални и ефикасни биоциди на Ниски цени с гарантиран резултат и  дълготрайна защита.

Ред
Покажи
РоТрак УВ
РоТрак УВ
Plastdiversity Lda - Португалия
РоТрак УВ , Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Rodex 0.25% 1000 грама
Rodex 0.25% 1000 грама
PelGar International - Англия
Професионален препарат за борба срещу гризачи. ..
TF-PF 95 HD  за топъл аерозол
TF-PF 95 HD за топъл аерозол, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
НОВО
Антибактериален санитарен гел за ръце Elvi Soft Touch 1000 ml
Антибактериален санитарен гел за ръце Elvi soft touch antibacterial hand cleansing gelБърз и лесен начин за почистване на РЪЦЕТЕ БЕЗ ВОДА. С грижа за ..
НОВО
Антибактериален санитарен гел за ръце Elvi Soft Touch 4 литра
Антибактериален санитарен гел за ръцеElvi soft touch antibacterial hand cleansing gelБърз и лесен начин за почистване на РЪЦЕТЕ БЕЗ ВОДА. С грижа за к..
Вертокс паста
Вертокс паста
PelGar International - Англия
Вид на препарата Мека паста, готова примамкаАктивно вещество 0.05 г/кг бродифакум 0.01 г/кг денатониум бензоатПредназначение За ко..
Отрова за мишки и плъхове СТОРМ блокчета 10 кг.
Отрова за мишки. Ефективно действа срещу полски и домашни мишки. Съдържа Родентициден препарат, АДВ е Флокумафен 0,005%. СТОРМ е 2-ро поколение родент..
НОВО
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 120 гр
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 30 гр. Х 4 броя общо 120 гр. за професионална употреба. Адвион е хранителна примамка за борба срещ..
Препарат за мишки и плъхове парафинови блокчета Klerat 5 кг
Отрова за мишки и плъхове, хранителна примамка под формата на парафинови блокчета. ..
Ратибром 2 паста 5 кг
Ратибром 2 паста 5 кг
KOLLANT - Италия
Ратибром 2 паста 5 кг, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Ефикасен спрей против оси Антивеспе
Спрей за защита от оси и стършели в комбинация от три действия: моментален ефект, унищожаване и предпазване.Флаконът се изпръсква на мястото, където в..
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
Магнум Гел ИГР Плюс за хлебарки
Магнум Гел ИГР Плюс за хлебарки, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 30 гр
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 30 гр. за професионална употреба. Адвион е хранителна примамка за борба срещу хлебарки от ново пок..
Димилин 2 ТБ - 1 КГ
Димилин 2 ТБ - 1 КГ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза дос..
Добол 2 МГ
Добол 2 МГ
Kwizda Biocides - Австрия
Добол 2 МГ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Добол 2 МГ
Kwizda Biocides - Австрия
95,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 33 (3 страници)