Наличност В наличност

Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 120 гр

Код на продукта PIAG30.1
71,90 лв.

Брой

Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 30 гр. Х 4 броя общо 120 гр. за професионална употреба. 

Адвион е хранителна примамка за борба срещу хлебарки от ново поколение. От Швейцарската фирма за производство на биоциди Syngenta гарантират изключително висока ефективност. Това е фирма, на която можем да имаме доверие, благодарение на наложените й продукти от типа на Айкън - широкоспектърен инсектицид за аерозолни обработки, Клерат - уникален продукт за борба с гризачи и др. Освен часовници, швейцарците ни предлагат продукт , който не изисква освобождаване на помещенията, изключително атрактивен за хлебарките с дълготраен и мигновен ефект. За правилната употреба на гела за хлебарки е нужна употребата на апликатор, който може да настройм на нужната големина на капката. Това спомага за правилното дозиране и бързото прилагане на препарата. 

Препарати за борба с вредителите от Siscare.bg

Предлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.

Купете онлайн препарати и отрова за насекоми: кърлежи, бълхи, мравки, мухи, оси, комари, хлебарки; отрова за гризачи: плъхове, мишки; Капани за мишки, плъхове и къртици; Уреди срещу змии, къртици и слепи кучета.

SISCARE предлага професионални биоциди за специалисти (ДДД специалисти, ветеринарни лекари, агрономи) на топ цени! Отрови и препарати за овладяване на проблеми с вредители. Професионални и ефикасни биоциди с гарантиран резултат и дълготрайна защита.

- Нашите разходи за доставка включват пощенски разходи, опаковане и доставка.
- Вашата покупка ще бъде изпратена чрез куриер (изисква се подпис и лична карта при получаване).
- Доставката отнема от 1-3 работни дни. Ако живеете в по-малко населено място без офис на куриерската фирма, това може да удължи срока.
Стойността на доставката е 4,00 лв. (до офис на куриер) или 7,00 лв. (до частен адрес).

* Забележка: Цените за доставка може да варират в зависимост от:
- адреса за получаване
- теглото на продуктите
- цената на покупката

Документи необходими за продажба

Напръскване

Нужно Ви е да имате :

  • пръскачка, ако нямате налична, може да използвате пулверизатор - всяко шише с помпа.
  • маска за лице (може да я закупите от маските за лице, които ние предлагаме или от най-близката аптека, или магазин за работно облекло). Виж всички маски:
  • очила, с които да предпазите попадане на препарата във Вашите очи. Препоръчваме да ползвате предпазни очила за вашата безопасност, може да разгледате предлаганите от нас модели от тук: 
  • дрехи, които да предпазят всички открити части на Вашето тяло. Ако нямате подходящи разгледайте тук:
Сходни продукти