Предлагаме онлайн препарати за прогонване на змии, отрови за змии, уреди за защита от змии/гущери, репеленти и други, с който да решите проблема и възвърнете спокойствието в своя дом, вила или обект.  Змиите и други влечуги са един от често срещаните вредители по нашите места. Те могат да бъдат опасни, затова средствата срещу змии могат да подсигурят вашето спокойствие.
Ред
Покажи
НАЙ-ПРОДАВАНО
Препарат за прогонване на змии Калиф 600 гр.
Репелент на гранули BugAway Kalif e ефикасен препарат против змии и гущери. Поръсва се на местата, където змиите и други влечуги обитават. Подходящ е ..
Капак за лепливи плоскости Catchmaster 48TG
Капак за лепливи плоскости Catchmaster 48TG, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители н..
Леплива плоскост Catchmaster 1448B - 2 бр
Леплива плоскост Catchmaster 1448B, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Леплива плоскост Catchmaster 24GRB
Леплива плоскост Catchmaster 24GRB, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Леплива плоскост Catchmaster 48WRG
Леплива плоскост Catchmaster 48WRG, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Показани са от 1 до 5 от 5 (1 страници)