Предлагаме онлайн препарати за прогонване на змии, отрови за змии, уреди за защита от змии/гущери, репеленти и други, с който да решите проблема и възвърнете спокойствието в своя дом, вила или обект.  Змиите и други влечуги са един от често срещаните вредители по нашите места. Те могат да бъдат опасни, затова средствата срещу змии могат да подсигурят вашето спокойствие.
Ред
Покажи
Препарат за прогонване на змии Калиф 600 гр.
Репелент на гранули BugAway Kalif e ефикасен препарат против змии и гущери. Поръсва се на местата, където змиите и други влечуги обитават. Подходящ е ..
Уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии
Устройство против къртици, сляпо куче и змии. За прогонване на вредители посредством ултразвук.Уреда кара животните да избягват зоната на защита. Рабо..
Капак за лепливи плоскости Catchmaster 48TG
Капак за лепливи плоскости Catchmaster 48TG, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители н..
Леплива плоскост Catchmaster 1448B
Леплива плоскост Catchmaster 1448B, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Леплива плоскост Catchmaster 24GRB
Леплива плоскост Catchmaster 24GRB, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Леплива плоскост Catchmaster 48WRG
Леплива плоскост Catchmaster 48WRG, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Показани са от 1 до 6 от 6 (1 страници)