Кучета и котки не са считани за вредител в много случай, но присъствието им и на дадени места е нежелано. Средствата за защита от кучета и котки, които ще намерите тук , са ефикасни решения за проблема. Предлагаме уреди за защита от зли кучета. Апарати и препарати за прогонване на котки и кучета, абсорбатори на миризми и други.

Ред
Покажи
Кучегон за защита от кучета
Уреда се използва като предпазно средство за защита от кучета и нежелани атаки, когато сте навън.Кучегона издава дразнещ кучетата ултразвук, за да съз..
Препарат за прогонване на кучета, котки и птици Скот 150 гр.
Препарата е ефективно средство срещу котки, кучета и птици, което ги държи на разстояние от третираната зона.SCOTT е ефективнен препарат за прогонване..
Препарат против котки и кучета Мондо Верде 1000мл.
Препарата има ефективно действие, като отблъсква кучета и котки посредством мирис.Гранулите напоени с чесън, който прогонват животните са изцяло от ес..
Прогонване на животни с Пест Шийлд 50г
Пест Шийлд 50гр. е химичен препарат за прогонване на животни: котки, кучета, катерици, зайци, елени, лисици и др.Идеален за отблъскване на нежелани бо..
Уред за прогонване на кучета - Кучегон
Устройство за прогонване на кучета чрез ултразвук. Предпазва Ви от опасни кучета докато сте навън.Уреда създава неуловим за хората, но дразнещ кучетат..
Показани са от 1 до 5 от 5 (1 страници)