Отрова за скакалци. Средства и препарати за защита от скакалци.  Скакалците са особено опасен вредител в селското стопанство. Колониите могат да достигнат милиони за кратък срок и тотално да унищожат посеви и насаждения. Употребата на превантивни мерки срещу тяхното присъствие е гаранция за сигурност. Препаратите и отрови против скакалци, които предлагаме са безкомпромисни и действат ефикасно срещу този вредител.

Ред
Покажи
Димилин 48 СК 0.500мл
Димилин 48 СК 0.500мл, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)