Отрови срещу паяци. Препарати и средства за прогонване на паяци. Паяците, са едни от често срещаните в домашни условия и навън вредители.  Борбата с тях може да се осъществи, посредством отрова или препарат, които да ги изгони от вашият дом, вила или обект. Отровите за паяци и препаратите за прогонване предлагани от нас, са с доказан ефект и ефективно ще решат вашият проблем.

Ред
Покажи
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниск..
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита о..
-7%
5,50 лв. 5,10 лв.
Availability В наличност
Raid аерозол МАКС 3 в 1
Raid аерозол МАКС 3 в 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
-3%
8,90 лв. 8,60 лв.
Availability В наличност
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Отрова за хлебарки под формата на пудра - СОМИ 300гр. . Удобна за приложение като отрова и средство за борба с хлебарки, дървеници, бълхи, мравки и па..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
Спрей срещу летящи и пълзящи насекоми - МАТАТОКС 400 мл.
МАТАТОКС е аерозол против летящи насекоми: мухи, оси, комари и др. Също така служи за справяне на проблеми с пълзящи насекоми като: мравки, хлебарки, ..
Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР
Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на н..
Показани са от 1 до 8 от 8 (1 страници)