Отрови за оси, препарати срещу оси, капани за оси и стършели. Това са едни от опасните летящи насекоми-вредители, които се оказват лесни за прогонване и унищожение, когато имате под ръка подходящият препарат или отрова срещу тях. Капан, отрова или друг препарат, трайно могат да решат Вашият проблем и спокойствието Ви да бъде осигурено.

Ред
Покажи
Капан за оси и стършели - джоб с примамка
Този капан за оси и стършели е сигурно средство, за защита от този тип вредител. Има съставка, която привлича оси и стършели в капана, след което, те ..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
Ефикасен спрей против оси Антивеспе
Спрей за защита от оси и стършели в комбинация от три действия: моментален ефект, унищожаване и предпазване.Флаконът се изпръсква на мястото, където в..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Инсектицидна лампа срещу насекоми
Инсектицидната лампа за борба с летящи насекоми, е ефективно средство за защита на дома или навън. Светлината има флуорисцентен ефект за привличане на..
Показани са от 1 до 6 от 6 (1 страници)