Отрови за мухи. Препарати и средства за унищожаване на мухи. Мухите са един вредител, който не създава опасност за хората, но в конкретни случай, са нежелан посетител и създават проблеми. В хранителни и санитарни помещения, мухите създават неприятности и трябва да бъдат прогонени или унищожени. Отровите за мухи и средствата за борба с мухи, който предлагаме са безкомпромисни и с ефективно действие за домашна употреба и за професионална защита.

Ред
Покажи
BugAway Шейла РБ 1
BugAway Шейла РБ 1
ICB PHARMA - Полша
BugAway Шейла РБ 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза дост..
Ефективна отрова за мухи Мусцид 83 СГ
Предпазва третираните помещения от досадни мухи, като ги убива при контакт.Активно вещество помагащо при проблем с мухи в затворени помещения.Съдържа ..
Ефикасен капан за мухи Kyzone - джоб с примамка
Капанът за мухи е ефикасно средство за борба с вредителите. Действа като примамка, която ги привлича и задържа.Разполага се на място извън зоната, коя..
Капан за МУХИ Gold Stick 24
Вид на препарата Леплив капан с два вида примамка и голяма площ за улавяне на голямо количество мухиАктивно вещество Не съдържаПредназначени..
Отровен капан за МУХИ за многократна употреба
Описание Специално устройство за прилагане на гранулирани примамки за мухи. В привлекателен за мухите ярко жълт цвят. Примамката се насипва в ств..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Туенти 1 ВП
Вид на препарата Водноомокрящ се прахАктивно вещество 100 г/кг азаметифосПредназначение За борба с мухи в краварници, яхъри, кочини, пт..
Шейла РБ 1
Шейла РБ 1
ICB PHARMA - Полша
Шейла РБ 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Димилин 15 СК 1 литър
Димилин 15 СК 1 литър, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Показани са от 1 до 9 от 9 (1 страници)