Отрови за мухи. Препарати и средства за унищожаване на мухи. Мухите са един вредител, който не създава опасност за хората, но в конкретни случай, са нежелан посетител и създават проблеми. В хранителни и санитарни помещения, мухите създават неприятности и трябва да бъдат прогонени или унищожени. Отровите за мухи и средствата за борба с мухи, който предлагаме са безкомпромисни и с ефективно действие за домашна употреба и за професионална защита.

Ред
Покажи
BugAway Шейла РБ 1
BugAway Шейла РБ 1
ICB PHARMA - Полша
BugAway Шейла РБ 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза дост..
ДЕТРАЛ СПРЕЙ ЗА БОРБА С  ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ
ДЕТРАЛ СПРЕЙ ЗА БОРБА С ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вред..
Ефективна отрова за мухи Мусцид 83 СГ
Предпазва третираните помещения от досадни мухи, като ги убива при контакт.Активно вещество помагащо при проблем с мухи в затворени помещения.Съдържа ..
Ефикасен капан за мухи Kyzone - джоб с примамка
Капанът за мухи е ефикасно средство за борба с вредителите. Действа като примамка, която ги привлича и задържа.Разполага се на място извън зоната, коя..
Капан за МУХИ Gold Stick 24
Вид на препарата Леплив капан с два вида примамка и голяма площ за улавяне на голямо количество мухиАктивно вещество Не съдържаПредназначени..
Отрова за мухи, хлебарки и мравки СОДЖЕТ 50 гр
Отрова за мухи, хлебарки и мравки СОДЖЕТ 50 гр
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Соджет е препарат на гранули, от които се приготвя примамка (отрова) за мухи. При смесване с вода се образува лак, които лесно може да бъде "намазан" ..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Отровен капан за МУХИ за многократна употреба
Описание Специално устройство за прилагане на гранулирани примамки за мухи. В привлекателен за мухите ярко жълт цвят. Примамката се насипва в ств..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Спрей срещу летящи и пълзящи насекоми - МАТАТОКС 400 мл.
МАТАТОКС е аерозол против летящи насекоми: мухи, оси, комари и др. Също така служи за справяне на проблеми с пълзящи насекоми като: мравки, хлебарки, ..
Спрей срещу летящи и пълзящи насекоми ЕНТОКС 400 мл.
ЕКТОКС е спрей за унищожаване на летящи насекоми като: мухи, оси, комари и др. Действието му е ефективно и за борба с пълзящи насекоми: мравки, хлебар..
Туенти 1 ВП
Вид на препарата Водноомокрящ се прахАктивно вещество 100 г/кг азаметифосПредназначение За борба с мухи в краварници, яхъри, кочини, пт..
Шейла РБ 1
Шейла РБ 1
ICB PHARMA - Полша
Шейла РБ 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Димилин 15 СК 1 литър
Димилин 15 СК 1 литър, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР
Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на н..
Показани са от 1 до 16 от 20 (2 страници)