Ние разполагаме с качествени отрови и препарати за борба с мравки, инсектициди за прогонване и унищожаване на колонии от мравки, и много други средства, които ще ви помогнат, да се справите с този проблем. Мравките в дома и офиса са безобидни, но присъствието им е нежелано и неприятно усещане. Решете проблема сега, вижте различните средства и не се колебайте, да се свържете с нас за консултация.

Ред
Покажи
BugAway Магнум гел за мравки 3 * 5 гр
BugAway Магнум гел за мравки 3 * 5 грМясто за употреба :домофисградинаПредимства:гела е защитен в пластмасов контейнер, което удължава неговия ефект и..
Унищожаване на мравки с Добол 2 МГ 50 гр.
Изключително ефективен препарат за изтребване на мравки. Отровата се залага на места, където има мравки. Те са "подлъгани" и я носят на ларвите и цари..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
Добол 2 МГ
Добол 2 МГ
Kwizda Biocides - Австрия
Добол 2 МГ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
НАЙ-ПРОДАВАНО
26,90 лв.
Добол 2 МГ
Kwizda Biocides - Австрия
95,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 (1 страници)