Ние разполагаме с качествени отрови и препарати за борба с мравки, инсектициди за прогонване и унищожаване на колонии от мравки, и много други средства, които ще ви помогнат, да се справите с този проблем. Мравките в дома и офиса са безобидни, но присъствието им е нежелано и неприятно усещане. Решете проблема сега, вижте различните средства и не се колебайте, да се свържете с нас за консултация.

Ред
Покажи
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниск..
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита о..
-7%
5,50 лв. 5,10 лв.
Availability В наличност
BugAway Магнум гел за мравки 3 * 5 гр
BugAway Магнум гел за мравки 3 * 5 грМясто за употреба :домофисградинаПредимства:гела е защитен в пластмасов контейнер, което удължава неговия ефект и..
Raid аерозол МАКС 3 в 1
Raid аерозол МАКС 3 в 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
-3%
8,90 лв. 8,60 лв.
Availability В наличност
Raid аерозол срещу  мравки
Raid аерозол срещу мравки , Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с б..
-14%
8,60 лв. 7,40 лв.
Availability В наличност
Отрова за мухи, хлебарки и мравки СОДЖЕТ 50 гр
Отрова за мухи, хлебарки и мравки СОДЖЕТ 50 гр
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Соджет е препарат на гранули, от които се приготвя примамка (отрова) за мухи. При смесване с вода се образува лак, които лесно може да бъде "намазан" ..
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Отрова за хлебарки под формата на пудра - СОМИ 300гр. . Удобна за приложение като отрова и средство за борба с хлебарки, дървеници, бълхи, мравки и па..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Пудра СМЕЛ против мравки, хлебарки и др.
Биоцид под формата на пудра без мирис 250гр. Активно вещество Перметрин 0,5 , което е включено в групата за борба с пълзящи насекоми (хлебарки, мравки..
Унищожаване на мравки с Добол 2 МГ 50 гр.
Изключително ефективен препарат за изтребване на мравки. Отровата се залага на места, където има мравки. Те са "подлъгани" и я носят на ларвите и цари..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
Добол 2 МГ
Добол 2 МГ
Kwizda Biocides - Австрия
Добол 2 МГ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР
Електронен Уред Срещу Вредители ЕКСПЕЛЕР, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на н..
Ултразвуков уред срещу вредители Пест Реджект
Пест Реджект е ултразвуков уред за прогонване на вредители. Успешно въздейства върху: мишки, хлебарки, бълхи, дървеници. Ниско-честотният звук действа..
-3% НАМАЛЕНО
Raid аерозол МАКС 3 в 1
SC Johnson - САЩ
8,90 лв. 8,60 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 (1 страници)