Отрови за молци. Препарати за отстраняване и прогонване на молци. Молците са малки летящи насекоми обитаващи гардероби и помещения с дрехи. Там те се хранят и съсипват вашите дрехи. Борбата с молци в домашни условия е лесна задача, когато се доверите на предлаганите от Нас препарати  и решения за този проблем.

Ред
Покажи
Raid ленти срещу молци
Raid ленти срещу молци, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза ..
-51%
5,10 лв. 2,50 лв.
Availability В наличност
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниск..
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита о..
-7%
5,50 лв. 5,10 лв.
Availability В наличност
Bros спрей против молци
Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Купете онлайн п..
Raid аерозол МАКС 3 в 1
Raid аерозол МАКС 3 в 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
-3%
8,90 лв. 8,60 лв.
Availability В наличност
Raid гел срещу молци
Raid гел срещу молци , Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
-10%
6,80 лв. 6,10 лв.
Availability В наличност
Raid гел срещу молци - Мултипак
Raid гел срещу молци - Мултипак, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени..
Raid срещу молци в храните
Raid срещу молци в храните, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бъ..
-2%
8,60 лв. 8,45 лв.
Availability В наличност
Raid таблетки срещу молци
Raid таблетки срещу молци, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бър..
Димилин 48 СК 0.500мл
Димилин 48 СК 0.500мл, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Мини Делта Трап
Мини Делта Трап, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставк..
Мо-Би Трап
Мо-Би Трап, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
СП локатор
СП локатор, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Показани са от 1 до 16 от 19 (2 страници)