Отрови за мишки и плъхове. Препарати, капани и средства за борба с мишки. Решенията на проблема и за защита от гризачи, които ще намерите тук са ефикасни и действат.  Конвенционалната отрова за мишки и плъхове, е наложена като най-ефективно средство. В следствие на прекомерната и употреба, гризачите развиват имунитет към нея и тя започва да не действа. Ние ще ви предложим професионални отрови и капани с гарантиран резултат на ниски цени. Разгледайте нашите продукти и ако имате нужда от помощ - свържете се с нас.

Ред
Покажи
РоТрак УВ
РоТрак УВ
Plastdiversity Lda - Португалия
РоТрак УВ , Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
НОВО
отрова за мишки и плъхове с мумифициращ ефект - MUMIA Родентицидна паста
Мумия е отровата за гризачи, която няма да позволи да настъпят процеси на разлагане, а това ще ви лиши от зловещата миризма на умрели мишки и плъхове ..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Лепяща паста за мишки и насекоми ТемоБи 135 гр.
Ефективна защита от мишки и насекоми със иновативна формула. Представлява силно незасъхващо лепило, което създава преграда за вредителите. Използва се..
Капак за лепливи плоскости Catchmaster 48TG
Капак за лепливи плоскости Catchmaster 48TG, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители н..
Капан за мишки - Призън
Този капан за мишки е предназначен за места, където употребата на отрова е нежелателна – в хранителни обекти и др. Капанът е снабден с незасъхващо аро..
Лепкав капан за мишки и плъхове
Леплива плочка за улавяне на гризачи: мишки и плъхове, там където употребата на отрова е невъзможна.Продукт за помещения, в който се работи с хранител..
Лепкава плоскост за мишки/плъхове Catchmaster 48ROOF
Купете 2бр. от тази леплива плоскост за мишки/плъхове Catchmaster 48ROOF, с която може да уловите вредителите. Използва се на места, в който употребат..
Леплива плоскост Catchmaster 1448B - 2 бр
Леплива плоскост Catchmaster 1448B, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Леплива плоскост Catchmaster 24GRB
Леплива плоскост Catchmaster 24GRB, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Леплива плоскост Catchmaster 48WRG
Леплива плоскост Catchmaster 48WRG, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
Леплива плоскост Catchmaster 72TC
Леплива плоскост Catchmaster 72TC, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски це..
Леплива плоскост Catchmaster 96M
Леплива плоскост Catchmaster 96M, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цен..
Дератизационна кутия с ключ БЕТА
Дератизационна кутия с ключ БЕТА
Plastdiversity Lda - Португалия
Дератизационна кутия с ключ БЕТА, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цен..
Капан за мишки, живоловен, МУЛТИПЛА
Капан за мишки, живоловен, МУЛТИПЛА
Plastdiversity Lda - Португалия
Капан за мишки, живоловен, МУЛТИПЛА, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ..
Капан за плъхове МОНАРХ
Капан за плъхове МОНАРХ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
Oтрова за мишки и плъхове  Броди 2.5 - 150 гр.
Отрова за мишки и гризачи Броди на восъчни блокчета, е активно средство срещу гризачи. Представлява блокчета от зърна, аромати и отрова привличаща вре..
Показани са от 1 до 16 от 16 (1 страници)