Отрови за мишки и плъхове. Препарати, капани и средства за борба с мишки. Решенията на проблема и за защита от гризачи, които ще намерите тук са ефикасни и действат.  Конвенционалната отрова за мишки и плъхове, е наложена като най-ефективно средство. В следствие на прекомерната и употреба, гризачите развиват имунитет към нея и тя започва да не действа. Ние ще ви предложим професионални отрови и капани с гарантиран резултат на ниски цени. Разгледайте нашите продукти и ако имате нужда от помощ - свържете се с нас.

Ред
Покажи
РоТрак УВ
РоТрак УВ
Plastdiversity Lda - Португалия
РоТрак УВ , Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Отрова за мишки и плъхове Klerat 120 гр
Отрова за мишки и плъхове Klerat 120г., е ефикасно средство за борба с този вид вредител. Представлява хранителна примамка под формата на парафинови б..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Отрова за мишки и плъхове СТОРМ 40 ГР.на блокчета
Отрова за мишки. Ефективно действа срещу полски, домашни мишки и плъхове. Съдържа Родентициден препарат, АДВ е Флокумафен 0,005%. СТОРМ е 2-ро поколен..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Силна отрова за мишки и плъхове Ратибром 200 гр.
ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН Ефективна и силна отрова под формата на примамка за мишки. Действа там, където другите препарати и отрови не действат. Пок..
RATOSTOP - блокчета 40гр
RATOSTOP - блокчета 40гр, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърз..
RATOSTOP - паста 200гр
RATOSTOP - паста 200гр, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза ..
RATOSTOP - пелети 100гр
RATOSTOP - пелети 100гр, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
RATOSTOP - пелети 200гр
RATOSTOP - пелети 200гр, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
Ефект паста опаковка от 125гр.
Ефект паста опаковка от 125гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени ..
Ефект паста опаковка от 65гр.
Ефект паста опаковка от 65гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
Ратимор паста опаковка от 125гр.
Ратимор паста опаковка от 125гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цен..
Ратимор паста опаковка от 65гр.
Ратимор паста опаковка от 65гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени..
Ратимор Пелети 100гр
Ратимор Пелети 100гр, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
Трайна отрова за гризачи ДОМИНАТОР
ДОМИНАТОР е активна отрова за борба с гризачи. Действа активно за унищожение и при проблем с мишки и плъхове. Примамката е готова и лесна за употреба...
Ефект паста опаковка от 250гр.
Ефект паста опаковка от 250гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени ..
Ефект паста опаковка от 500гр.
Ефект паста опаковка от 500гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени ..
Показани са от 1 до 16 от 42 (3 страници)