Препаратите, уреди и отрови за комари предлагани от нас, са без компромис в качеството и решават проблема веднъж завинаги. Комарите са един от най-срещаните вредители навсякъде по света. Има вероятност комарите да пренасят зарази и това ги прави особено опасни за хората. Затова комарите не бива да се пренебрегват.

Ред
Покажи
СПИРАЛИ ПРОТИВ КОМАРИ БРОС 10 БР.
СПИРАЛИ ПРОТИВ КОМАРИ БРОС 10 БР., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски це..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
Средство против комари и хлебарки Фовал ЕК 50 мл
Фовал ЕК 50 мл е ефикасно средство за борба с комарите. Действа благодарение на активни вещества, които унищожават комарите посредством отрова.Има бър..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Спрей срещу летящи и пълзящи насекоми - МАТАТОКС 400 мл.
МАТАТОКС е аерозол против летящи насекоми: мухи, оси, комари и др. Също така служи за справяне на проблеми с пълзящи насекоми като: мравки, хлебарки, ..
Спрей срещу летящи и пълзящи насекоми ЕНТОКС 400 мл.
ЕКТОКС е спрей за унищожаване на летящи насекоми като: мухи, оси, комари и др. Действието му е ефективно и за борба с пълзящи насекоми: мравки, хлебар..
Димилин 15 СК 1 литър
Димилин 15 СК 1 литър, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
АЕРОРЕП КЛ за комари и кърлежи
АЕРОРЕП КЛ за комари и кърлежи, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени ..
АУТАН ПРОТЕКШЪН ПЛЮС СПРЕЙ 100 мл.
АУТАН ПРОТЕКШЪН ПЛЮС СПРЕЙ 100 мл., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски ц..
БЕЙБИ ГАРД ( BABY GUARD ) срещу комари
БЕЙБИ ГАРД ( BABY GUARD ) срещу комари, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на нис..
БОДИ ГАРД  ЗА ВЪЗРАСТНИ ( Body Guard ) 50 МЛ
БОДИ ГАРД ЗА ВЪЗРАСТНИ ( Body Guard ) 50 МЛ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители ..
Гривна против комари Bugs Lock 1бр.
Гривната служи за активно отблъскване и защита от комари. Носи се на китката, като ефективно предпазва от този вредител. Има ефективно действие при из..
Дървени Топчета с Камфор - РЕПЕЛЕНТ СРЕЩУ ВРЕДИТЕЛИ ( МОЛЦИ, КОМАРИ и др.) 5 БР.
Дървени Топчета с Камфор - РЕПЕЛЕНТ СРЕЩУ ВРЕДИТЕЛИ ( МОЛЦИ, КОМАРИ и др.) 5 БР., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионал..
Лепенки за отблъскване на комари и кърлежи 6 бр.
Лепенки за защита и прогонване на комари. Не са токсични и са 100% натурални. Имат силно отблъскващо действие срещу комари, кърлежи и др. насекоми. За..
Лепенки против комари с цитронела 10бр.
Лепенките против комари са ефикасно средство за защита от този вредител, както навън, така и у дома. Напоени са с натурално масло от цитронела (лимоне..
Показани са от 1 до 16 от 27 (2 страници)