Отрови за кърлежи, препарати за пръскане против кърлежи, спрей срещу кърлежи и други средства, ще намерите в нашият онлайн магазин за борба с вредители. Ниските ни цени, качествено обслужване и бърза доставка не бива да Ви изненадват. Кърлежите са опасни и често срещани вредители. Ухапванията могат да предизвикат инфекции и заболявания. Затова за борба с кърлежи се доверете на SISCare.

Ред
Покажи
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниск..
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита о..
-7%
5,50 лв. 5,10 лв.
Availability В наличност
Raid аерозол МАКС 3 в 1
Raid аерозол МАКС 3 в 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
-3%
8,90 лв. 8,60 лв.
Availability В наличност
Инструмент за изваждане на кърлежи
Уред за отстраняване на кърлежи с формата на кредитна карта. Успешно действа при премахване на малки и големи кърлежи. Внимавайте докато вадите кърлеж..
Механична пинсета за премахване на кърлежи и инсекти от животни
Механична пинсета за премахване на кърлежи и инсекти от животни, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за з..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Препарат против кърлежи и бълхи и др. Бандит 10 ЕВ (25 мл)
Препарат за борба с кърлежи и бълхи на открито. Защитава вас и вашите домашни любимци от нежеланите насекоми.Продава се като концентрат за разреждане...
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Спрей срещу летящи и пълзящи насекоми - МАТАТОКС 400 мл.
МАТАТОКС е аерозол против летящи насекоми: мухи, оси, комари и др. Също така служи за справяне на проблеми с пълзящи насекоми като: мравки, хлебарки, ..
АЕРОРЕП КЛ за комари и кърлежи
АЕРОРЕП КЛ за комари и кърлежи, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени ..
Показани са от 1 до 11 от 11 (1 страници)