Хлебарките са един от най-нежеланите вредители. Мисълта, че малките гадини са наоколо всява паника и ужас при някои хора. От тук може да се купи онлайн отрова за хлебарки, препарати за прогонване на хлебарки, капани и уреди за контрол на хлебарки и други.. Предлагаме Ви ефикасни и лесни за употреба решения на този проблем в домашни условия.

Ред
Покажи
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 5 гр
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 5 гр, e за масова употреба.Адвион е хранителна примамка за борба срещу хлебарки от ново поколение. От Ш..
BugAway Магнум гел за хлебарки (15 гр)
BugAway Магнум гел за хлебарки (15 гр), Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на нис..
Raid аерозол МАКС 3 в 1
Raid аерозол МАКС 3 в 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
-3%
8,90 лв. 8,60 лв.
Availability В наличност
Гел за изтребване на хлебарки Фовал 5 гр.
Атрактивна примамка, чието действие е неоспоримо. Хлебарките са привличат посредством активното вещество. Препарата против хлебарки се пренася с "виру..
Гел против хлебарки Каза 20гр.
Каза гел е ефективен инсектицид за борба с хлебарки. Има силно действие и е подходящ за употреба в хранителни, здравни, санитарни и жилищни обекти. Ге..
Ефективен гел за хлебарки Хлебомор К 2x10гр.
Ефективен гел за хлебарки Хлебомор К 2x10гр.
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Този гел - отрова за хлебарки е създаден, за да предпази: вас, вашият дом или друго място от набезите на този вредител. Действието му е нервно-паралит..
-23%
9,80 лв. 7,50 лв.
Availability В наличност
Ефикасна отрова за хлебарки Алфабан Супер МЕ (25 мл)
Отрова за хлебарки Алфабан Супер МЕ е ефективен препарат за изтребване на хлебарки. Действа успешно срещу резистентни хлебарки, развили имунитет към д..
Лепкав капан за хлебарки Темо Трап
Капан за хлебарки Темо Трап. Съдържа ефективна примамка за хлебарки, която ги подлъгва, да навлязат в зона със силно лепило. Лепилото задържа хлебарки..
Отрова за мухи, хлебарки и мравки СОДЖЕТ 50 гр
Отрова за мухи, хлебарки и мравки СОДЖЕТ 50 гр
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Соджет е препарат на гранули, от които се приготвя примамка (отрова) за мухи. При смесване с вода се образува лак, които лесно може да бъде "намазан" ..
Отрова за хлебарки ДОХЛОКС 20 гр. гел
ДОХЛОКС е препарат отрова за хлебарки във вид на гел в спринцовка. Готова за употреба отрова за директно нанасяне. Активна отрова за борба и унищожава..
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Отрова за хлебарки под формата на пудра - СОМИ 300гр. . Удобна за приложение като отрова и средство за борба с хлебарки, дървеници, бълхи, мравки и па..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Пудра СМЕЛ против мравки, хлебарки и др.
Биоцид под формата на пудра без мирис 250гр. Активно вещество Перметрин 0,5 , което е включено в групата за борба с пълзящи насекоми (хлебарки, мравки..
Трайна отрова за хлебарки Хлебомор К
Трайна отрова за хлебарки Хлебомор К
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Отрова за хлебарки с нервно-паралитично действие върху вредителя. Активна съставка е фипронил, което гарантира ефект при хлебарките, които вече са изг..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
Хлебомор-К - примамка отрова за борба с хлебарки - 6 бр.
Хлебомор-К - примамка отрова за борба с хлебарки - 6 бр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита о..
Показани са от 1 до 16 от 26 (2 страници)