Отрови и препарати срещу дървеници. Средства за превенция срещу дървеници и препарати за отблъскване на дървеници.Дървениците са кръвопиещи насекоми, който се размножават много бързо и създават голям проблем в домашни условия и в хотели. Ухапванията от дървеници за множество и неприятни ранички по тялото. Те могат да бъдат пренесени с багаж и други вещи вкъщи. Особено опасен вредител, които трябва да се вземе под внимание.

Ред
Покажи
Детектор за дървеници
Детектор за дървеници, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Отрова за хлебарки под формата на пудра - СОМИ 300гр. . Удобна за приложение като отрова и средство за борба с хлебарки, дървеници, бълхи, мравки и па..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Показани са от 1 до 5 от 5 (1 страници)