Препарати и отрови за борба с бълхи. Един малък но често срещан вредител - Бълхите, може да се окажат голям проблем. Средствата срещу бълхи са различни по вид и ефикасност. Отровите са едно от добрите решения, но в дадени случай, то не е удачно. Разгледайте и изберете препарати срещу бълхи и други средства в нашият онлайн магазин. При нужда от консултация - не се колебайте да се свържете с нас.

Ред
Покажи
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми
Baygon аерозол срещу пълзящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниск..
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми
Baygon аерозол Универсал срещу пълзящи и летящи насекоми, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита о..
-7%
5,50 лв. 5,10 лв.
Availability В наличност
Raid аерозол МАКС 3 в 1
Raid аерозол МАКС 3 в 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза..
-3%
8,90 лв. 8,60 лв.
Availability В наличност
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Отрова за хлебарки и др. СОМИ 300 гр. пудра
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Отрова за хлебарки под формата на пудра - СОМИ 300гр. . Удобна за приложение като отрова и средство за борба с хлебарки, дървеници, бълхи, мравки и па..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 10 МЛ
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
Препарат против кърлежи и бълхи и др. Бандит 10 ЕВ (25 мл)
Препарат за борба с кърлежи и бълхи на открито. Защитава вас и вашите домашни любимци от нежеланите насекоми.Продава се като концентрат за разреждане...
Фендона 50 ВП 10 гр.
Фендона 50 ВП 10 гр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза до..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Трайна отрова за насекоми АЙКЪН 20 мл
Трайна отрова за насекоми - хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, паяци, стоножки, мухи, молци и комариЛесно разтворима във вода, нанася се чрез пръскане ..
Спрей срещу летящи и пълзящи насекоми - МАТАТОКС 400 мл.
МАТАТОКС е аерозол против летящи насекоми: мухи, оси, комари и др. Също така служи за справяне на проблеми с пълзящи насекоми като: мравки, хлебарки, ..
Ултразвуков уред срещу вредители Пест Реджект
Пест Реджект е ултразвуков уред за прогонване на вредители. Успешно въздейства върху: мишки, хлебарки, бълхи, дървеници. Ниско-честотният звук действа..
Показани са от 1 до 10 от 10 (1 страници)