Онлайн магазин за препарати срещу вредители. Средства и уреди за борба с вредители: хлебарки, комари, мравки, мухи, попови прасета, кърлежи, бълхи, оси, стършели, дървеници, дървояди, молци, паяци, кучета, котки, змии, гущери, къртици, сляпо куче, мишки, плъхове, птици, охлюви и др.


Ред
Покажи
РоТрак УВ
РоТрак УВ
Plastdiversity Lda - Португалия
РоТрак УВ , Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
BugAway Магнум гел за мравки 3 * 5 гр
BugAway Магнум гел за мравки 3 * 5 грМясто за употреба :домофисградинаПредимства:гела е защитен в пластмасов контейнер, което удължава неговия ефект и..
BugAway Магнум гел за хлебарки (15 гр)
BugAway Магнум гел за хлебарки (15 гр), Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на нис..
BugAway Шейла РБ 1
BugAway Шейла РБ 1
ICB PHARMA - Полша
BugAway Шейла РБ 1, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза дост..
TF-PF 95 HD  за топъл аерозол
TF-PF 95 HD за топъл аерозол, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
U 15 HD-M  за студен аерозол
U 15 HD-M за студен аерозол, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с ..
Детектор за дървеници 10 бр.
Детектор за дървеници 10 бр., Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с ..
Димилин 48 СК 0.500мл
Димилин 48 СК 0.500мл, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Ефективен гел за хлебарки Хлебомор К 2x10гр.
Ефективен гел за хлебарки Хлебомор К 2x10гр.
Ес Енд Кей Паблик Хелт - България
Този гел - отрова за хлебарки е създаден, за да предпази: вас, вашият дом или друго място от набезите на този вредител. Действието му е нервно-паралит..
-23%
9,80 лв. 7,50 лв.
Availability В наличност
Ефективна отрова за мухи Мусцид 83 СГ
Предпазва третираните помещения от досадни мухи, като ги убива при контакт.Активно вещество помагащо при проблем с мухи в затворени помещения.Съдържа ..
Ефикасен капан за мухи Kyzone - джоб с примамка
Капанът за мухи е ефикасно средство за борба с вредителите. Действа като примамка, която ги привлича и задържа.Разполага се на място извън зоната, коя..
Капан за МУХИ Gold Stick 24
Вид на препарата Леплив капан с два вида примамка и голяма площ за улавяне на голямо количество мухиАктивно вещество Не съдържаПредназначени..
Капан за оси и стършели - джоб с примамка
Този капан за оси и стършели е сигурно средство, за защита от този тип вредител. Има съставка, която привлича оси и стършели в капана, след което, те ..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Лепкав капан за хлебарки Темо Трап
Капан за хлебарки Темо Трап. Съдържа ефективна примамка за хлебарки, която ги подлъгва, да навлязат в зона със силно лепило. Лепилото задържа хлебарки..
Мо-Би Трап
Мо-Би Трап, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Отрова за къртици BROS Karbidex
Отрова за къртици BROS Karbidex, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени..
Показани са от 1 до 16 от 56 (4 страници)