SISCARE предлага професионални биоциди за специалисти ( ДДД специалисти, ветеринарни лекари, агрономи ) на топ цени! Отрови и препарати за справяне на проблеми с вредители. Професионални и ефикасни биоциди на Ниски цени с гарантиран резултат и  дълготрайна защита.

Ред
Покажи
РоТрак УВ
РоТрак УВ
Plastdiversity Lda - Португалия
РоТрак УВ , Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Rodex 0.25% 1000 грама
Rodex 0.25% 1000 грама
PelGar International - Англия
Професионален препарат за борба срещу гризачи. ..
TF-PF 95 HD  за топъл аерозол
TF-PF 95 HD за топъл аерозол, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
Вертокс паста
Вертокс паста
PelGar International - Англия
Вид на препарата Мека паста, готова примамкаАктивно вещество 0.05 г/кг бродифакум 0.01 г/кг денатониум бензоатПредназначение За ко..
Отрова за мишки и плъхове СТОРМ блокчета 10 кг.
Отрова за мишки. Ефективно действа срещу полски и домашни мишки. Съдържа Родентициден препарат, АДВ е Флокумафен 0,005%. СТОРМ е 2-ро поколение родент..
НОВО
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 120 гр
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 30 гр. Х 4 броя общо 120 гр. за професионална употреба. Адвион е хранителна примамка за борба срещ..
Препарат за мишки и плъхове парафинови блокчета Klerat 5 кг
Отрова за мишки и плъхове, хранителна примамка под формата на парафинови блокчета. ..
Ратибром 2 паста 5 кг
Ратибром 2 паста 5 кг
KOLLANT - Италия
Ратибром 2 паста 5 кг, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза д..
Ефикасен спрей против оси Антивеспе
Спрей за защита от оси и стършели в комбинация от три действия: моментален ефект, унищожаване и предпазване.Флаконът се изпръсква на мястото, където в..
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки
Магнум Гел ИГР Плюс за мравки, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с..
Магнум Гел ИГР Плюс за хлебарки
Магнум Гел ИГР Плюс за хлебарки, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени..
НАЙ-ПРОДАВАНО
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 30 гр
Отровна хранителна примамка за хлебарки Advion 30 гр. за професионална употреба. Адвион е хранителна примамка за борба срещу хлебарки от ново пок..
Димилин 2 ТБ - 1 КГ
Димилин 2 ТБ - 1 КГ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза дос..
Добол 2 МГ
Добол 2 МГ
Kwizda Biocides - Австрия
Добол 2 МГ, Препарати за борба с вредителите от Siscare.bgПредлагаме професионални препарати за защита от вредители на ниски цени с бърза доставка.Куп..
Отрова за мухи - МУСЦИД 83 СГ - 900 гр.
Отрова за мухи МУСЦИД 83 СГ е активно средство за борба с мухи. Гранули отрова за мухи, които се използват за изработка на разтвор за пръскане. Не се ..
Отрова за хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници ФЕНДОНА 60 СК - 500 мл.
Фендона 60 СК е активна отрова за справяне на проблеми с: хлебарки, мравки, бълхи, мухи. дървеници и др. Ефективна защита от вредители, както за дома,..
РоТрак УВ
Plastdiversity Lda - Португалия
91,80 лв.
Rodex 0.25% 1000 грама
PelGar International - Англия
56,50 лв.
Вертокс паста
PelGar International - Англия
52,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 31 (2 страници)